De laatste detective

Uit Fantastische Vertellingen
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
omslag De laatste detective

De Stichting Fantastische Vertellingen bracht in mei 2023 in het kader van de Snuffel-reeks (deeltje 11) en als onderdeel van haar reeks publicaties de fantastische detective De laatste detective, geschreven door Johan Klein Haneveld en van een vijftal binnenillustraties voorzien door Gert-Jan van den Bemd, uit.

Ook wanneer je als groepje probeert te overleven onder barre omstandigheden, nadat zich een grote catastrofe heeft voltrokken, blijft het verrichten van speurwerk noodzakelijk. De dreiging van de verschroeide aarde ziet zich weerspiegeld in het gedrag van individuen binnen en buiten de eigen groep.

Het pocketboek is voorzien van een geïllustreerde biografie van zowel Johan Klein Haneveld als van de binnen- en omslagillustrator Gert-Jan van den Bemd. Het is een hardcover, luxueus uitgevoerd, want met garen gebonden (niet gelijmd) en bovendien voorzien van een leeslint.

Het omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit op basis van een illustratie van Gert-Jan van den Bemd. De redactie en opmaak van het binnenwerk is van de hand van Remco Meisner.

De laatste detective; Johan Klein Haneveld; mei 2023; Snuffel-reeks-11; ISBN 978-90-78499-63-3; 92 blz.; omslag- en binnenillustratie van Gert-Jan van den Bemd; omslagontwerp van Ingrid Heit; uitg. Stichting Fantastische Vertellingen; hardcover, genaaid (niet gelijmd) en voorzien van leeslint