De verdwenen volken van de aarde

Uit Fantastische Vertellingen
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
cover van De verdwenen volken van de aarde

De Stichting Fantastische Vertellingen bracht in september 2023 als onderdeel van haar Rare Boekjes-reeks (nummer 65) de novelle De verdwenen volken van de aarde uit, geschreven door Guido Eekhaut en van zowel een omslagillustratie als meerdere binnenillustraties voorzien door Gert-Jan van den Bemd.

Majoor Pomeroy krijgt van de British Geographical Society de opdracht als expeditieleider met een groep wetenschappers naar de Pyreneeën af te reizen. Hij moet zien te achterhalen wat er gebeurde met het Grote Volk. Wat hij tijdens deze risicovolle tocht ontdekt, overtreft ieders stoutste verwachtingen.
Het pocketboek is voorzien van een geïllustreerde biografie van Guido Eekhaut en Gert-Jan van den Bemd.

Het omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit op basis van een illustratie van Gert-Jan van den Bemd. De redactie en opmaak van het binnenwerk is van de hand van Remco Meisner.


De verdwenen volken van de aarde; Guido Eekhaut; september 2023; omslag- en binnenillustraties van Gert-Jan van den Bemd; omslagontwerp Ingrid Heit; Rare Boekjes-reeks-65; ISBN 978-90-78499-65-7; 90 blz.; uitg. Stichting Fantastische Vertellingen; pocketboek