Het fluisteren van de tijd

Uit Fantastische Vertellingen
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
omslag Het fluisteren van de tijd

De Stichting Fantastische Vertellingen bracht in december 2021 in het kader van de Snuffel-reeks (deeltje 9) en als onderdeel van haar reeks publicaties de fantastische detective Het fluisteren van de tijd, geschreven door Guido Eekhaut uit.

Guido Eekhaut schreef deze fantastische detective over Anton, stadsgids in een alternatief Amsterdam, waar Vossen en Anderen samenleven met mensen. De gasten die Anton rondleidt zijn allemaal buitenbeentjes: een belaagd voormalige president van de VS, de afstammeling van een berucht Frans pornograaf, en de achterkleindochter van Hitler. Allemaal willen ze iets bijzonders, en telkens komt Anton terecht in een gevaarlijk complot.

Het pocketboek is voorzien van een geïllustreerde biografie van zowel Guido Eekhaut als van de omslagillustrator en leverancier van alle binnenillustraties Gert-Jan van den Bemd. Het is een hardcover, luxueus uitgevoerd, want met garen gebonden (niet gelijmd) en bovendien voorzien van een leeslint.

Het omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit op basis van een illustratie van Gert-Jan van den Bemd. De redactie en opmaak van het binnenwerk is van de hand van Remco Meisner.

Het fluisteren van de tijd; Guido Eekhaut; december 2021; Snuffel-reeks-9; ISBN 978-90-78499-56-5; 200 blz.; omslagillustratie van Gert-Jan van den Bemd; uitg. Stichting Fantastische Vertellingen; hardcover, genaaid (niet gelijmd) en voorzien van leeslint