Monsterz!

Uit Fantastische Vertellingen
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
cover van Monsterz!

De Stichting Fantastische Vertellingen bracht in maart 2016 als onderdeel van haar Verboden Boekjes-reeks (deeltje 1) het kinderboek Monsterz! uit, getekend door Gidion van de Swaluw en van tekst voorzien door Remco Meisner.

Dit is een VERBODEN BOEK. Alleen JIJ mag het lezen. Alleen JIJ mag erin schrijven. Verder mag NIEMAND dat. Het boek zit vol met MONSTERZ. Want die zijn leuk en lief!

Het pocketboek is op elke pagina voorzien van kleurenillustraties van de hand van Gidion van de Swaluw, alsmede de op kinderen toegeschreven korte biografieën van zowel kunstenaar Gidion van de Swaluw als tekstschrijver Remco Meisner.

Het omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit op basis van een omslagillustratie van de hand van Gidion van de Swaluw. De redactie, opmaak van het binnenwerk en de tekst zijn van de hand van Remco Meisner.


Monsterz!; Gidion van de Swaluw en Remco Meisner; maart 2016; omslagillustratie Gidion van de Swaluw; Verboden Boekjes-reeks-1; ISBN 978-90-78499-32-9; 54 blz.; uitg. Stichting Fantastische Vertellingen; pocketboek