Snuffel-reeks

Uit Fantastische Vertellingen
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De Snuffel-reeks ging van start met Zeil de terpen over de ijzige broeikaszee van Tais Teng en Jaap Boekestein.

Snuffel-reeks logo

De Snuffel-reeks wordt sinds 2016 uitgegeven door de Stichting Fantastische Vertellingen. De reeks beoogt de oorspronkelijk Nederlandstalige fantastische detective op de kaart te zetten en natuurlijk ook, net zoals de overige publicaties van de Stichting Fantastische Vertellingen om te voorzien in een springplank voor nieuw of miskend, oorspronkelijk Nederlandstalig talent op het gebied van fantastische literatuur en kunst. Dit gebeurt door de creativiteit te stimuleren en de geesten maximaal te verruimen. Extremen worden daarbij niet geschuwd.

De Snuffel-reeks kan, omdat er nog altijd meer dromen dan middelen beschikbaar zijn, slechts in beperkte mate tot expressie komen. Desondanks is er een leuke serie aan boeken in ondergebracht. De boekjes zijn luxueus van uitvoering: ingebonden (niet gelijmd, maar genaaid), met een harde omslag en elk is voorzien van een leeslint.

In de 'Snuffel-reeks (SR) zijn, sinds de start in 2016, door de Stichting Fantastische Vertellingen de volgende edities van deze fantastische detectives uitgegeven: