Uitzicht van hoge plaatsen voor de kampioen der weduwe-zusters

Uit Fantastische Vertellingen
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
cover van Uitzicht van hoge plaatsen voor de kampioen der weduwe-zusters

De Stichting Fantastische Vertellingen bracht in februari 2022 als onderdeel van haar Rare Boekjes-reeks (deeltje 61) de novelle Uitzicht van hoge plaatsen voor de kampioen der weduwe-zusters uit, geschreven door Jaap Boekestein.

Het luxueuze appartement, dat Sergio op het oog heeft, is eigendom van de gezusters Lanté. De kooptransactie noopt hem te strijden om de toppositie in de jaarlijkse wedkamp op Skillemhanner. De daaraan verbonden prijs, uitgedrukt in lystram kristallen, is benodigd teneinde de aankoop te kunnen voltooien. Op zijn pad treft hij verscheidene hindernissen, waaronder Saraag de Straffe.

Het pocketboek is voorzien van de biografieën van zowel Jaap Boekestein als Fred Hemmes.

Het omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit op basis van een omslagillustratie van de hand van Fred Hemmes. De redactie en opmaak van het binnenwerk is van de hand van Remco Meisner.


Uitzicht van hoge plaatsen voor de kampioen der weduwe-zusters; Jaap Boekestein; februari 2022; omslagillustratie Fred Hemmes; omslagontwerp Ingrid Heit; Rare Boekjes-reeks-61; ISBN 978-90-78499-59-6; 72 blz.; uitg. Stichting Fantastische Vertellingen; pocketboek