Doornroosjes wraak

Uit fwiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De Stichting Fantastische Vertellingen bracht in maart 2021 in het kader van de Snuffel-reeks de fantastische detective Doornroosjes wraak, geschreven door Guido Eekhaut uit.

omslag Doornroosjes wraak

In deze fantastische detective rekt Guido Eekhaut het beginsel van het klassieke sprookje op. Hij doet dat door maximaal in te zetten op de eruit voortvloeiende en in eerdere versies weggelaten consequenties van hetgeen Doornroosje overkwam en de rol die de vader van haar kinderen uiteindelijk opeist. Het is de ontsteker van dit brisante verhaal.

Het pocketboek is voorzien van een geïllustreerde biografie van zowel Guido Eekhaut als van de omslagillustrator Petra de Vries. Het is een hardcover, luxueus uitgevoerd, want met garen gebonden (niet gelijmd) en bovendien voorzien van een leeslint.

Het omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit op basis van een illustratie van [[Petra de Vries]. De redactie en opmaak van het binnenwerk is van de hand van Remco Meisner.

Doornroosjes wraak; 2021; ISBN 978-90-78499-51-0; 103 blz.; Guido Eekhaut; uitg. Stichting Fantastische Vertellingen; hardcover, genaaid (niet gelijmd) en voorzien van leesling