Doornroosjes wraak

Uit Fantastische Vertellingen
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De Stichting Fantastische Vertellingen bracht in maart 2021 de fantastische detective Doornroosjes wraak, geschreven door Guido Eekhaut uit.

omslag Doornroosjes wraak

In deze fantastische detective draait het om een mislukte schepper en diens mislukte schepping, want deze voldoet immers niet aan het vantevoren afgesproken doel. Iemand met de naam Meetrecht en een rivaal die zich Salpetrus Satinski noemt: het zijn de ingrediënten van dit vroeggeboren samenwerkingsverband tussen de gebroeders Kuipers. Het is aan de Heer God Meetrecht er tijdig voor te zorgen dat diens mens zichzelf bewijst. Het is dat, of sector QZ-744-2 zal Hem ontnomen worden.

Het pocketboek is voorzien van een geïllustreerde biografie van Gert P. Kuipers en Jan J.B. Kuipers, alsmede een nawoord van hun beider hand.

Het omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit op basis van een illustratie van Gert-Jan van den Bemd. De redactie en opmaak van het binnenwerk is van de hand van Remco Meisner.

Tigonius; 2020; ISBN 978-90-78499-50-3; 213 blz.; Jan J.B. Kuipers en Gert P. Kuipers; uitg. Stichting Fantastische Vertellingen; pocketboek