Commissaris Omer en de vermoorde onschuld

Uit Fantastische Vertellingen
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
omslag Commissaris Omer en de vermoorde onschuld

De Stichting Fantastische Vertellingen bracht in april 2016 in het kader van de Snuffel-reeks (deeltje 2) en als onderdeel van haar reeks publicaties de fantastische detective Commissaris Omer en de vermoorde onschuld, geschreven door Oxana Langbeen uit.

Commissaris Omer helpt overheden van exotische locaties bij het oplossen van ernstige misdrijven. In zijn kielzog neemt hij zonodig ook inspecteurs mee, die daarbij assisteren. In dit deel uit deze reeks gaat het om een bruut vermoorde weldoener op de droge planeet Smyrnia. Maar het gaat ook om onschuld, die om zeep is gebracht.

Het pocketboek is voorzien van een geïllustreerde biografie van zowel Oxana Langbeen als de kunstenaar Petra de Vries, die voorzag in de omslagillustratie. Het is een hardcover, luxueus uitgevoerd, want met garen gebonden (niet gelijmd) en bovendien voorzien van een leeslint.

Het omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit op basis van een illustratie van Petra de Vries. De redactie en opmaak van het binnenwerk is van de hand van Remco Meisner.

Commissaris Omer en de vermoorde onschuld; Oxana Langbeen; april 2016; Snuffel-reeks-2; ISBN 978-90-78499-34-3; 98 blz.; omslagillustratie van Petra de Vries; uitg. Stichting Fantastische Vertellingen; hardcover, genaaid (niet gelijmd) en voorzien van leeslint