Commissaris Omer in Verwarring

Uit Fantastische Vertellingen
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
omslag Commissaris Omer in Verwarring

De Stichting Fantastische Vertellingen bracht in augustus 2016 in het kader van de Snuffel-reeks (deeltje 4) en als onderdeel van haar reeks publicaties de fantastische detective Commissaris Omer in Verwarring, geschreven door Oxana Langbeen uit.

Kort nadat commissaris Omer en inspecteur Cointreau voor de deelname aan een congres van misdaadbestrijders op Verwarring arriveren, vindt daar onverwachts een aanslag plaats. Tijdens de speurtocht naar de daders en hun beweegredenen, welke taak zij op verzoek van de verzetshelden Cor Takes en Anton Steenwijk op zich nemen, komen ze in aanraking met concurrerende maffia-groeperingen, intelligente bommen, die graag naar oude speelfilms kijken, en uitermate behulpzame huurauto's.

Het pocketboek is voorzien van een geïllustreerde biografie van zowel Oxana Langbeen als de kunstenaar Petra de Vries, die voorzag in de omslagillustratie. Het is een hardcover, luxueus uitgevoerd, want met garen gebonden (niet gelijmd) en bovendien voorzien van een leeslint.

Het omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit op basis van een illustratie van Petra de Vries. De redactie en opmaak van het binnenwerk is van de hand van Remco Meisner.

Commissaris Omer in Verwarring; Oxana Langbeen; augustus 2016; Snuffel-reeks-4; ISBN 978-90-78499-37-4; 176 blz.; omslagillustratie van Petra de Vries; uitg. Stichting Fantastische Vertellingen; hardcover, genaaid (niet gelijmd) en voorzien van leeslint