Corresponderend

Uit Fantastische Vertellingen
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De Stichting Fantastische Vertellingen bracht in september 2022 als onderdeel van haar Rare Boekjes-reeks (nummer 62) het tweede deel van de beoogde trilogie uit: De boeken van de tijd van leven: Corresponderend, geschreven door Paul van Leeuwenkamp.

Eerder verscheen het eerste deel De boeken van tijd van leven: Voor de geboorte in deze zelfde reeks.

cover van Corresponderend

De auteur is van meet af aan bij de Stichting Fantastische Vertellingen betrokken. Hij publiceert met enige regelmaat besprekingen in het tijdschrift Fantastische Vertellingen en is, naast Remco Meisner, actief als samensteller van het jaarboek Ganymedes.

Corresponderend is het tweede deel uit de trilogie Tijd van leven. Het verhaal draait om Anna en Paul, die al corresponderend, in verhalen en terloops dichtend het ogenschijnlijk alledaagse bijzonder maken.
Misschien gaat het wel om de auteur zelf. Wie het weet mag het zeggen.
In ieder geval speelt Liefde weer een hoofdrol.

Het pocketboek is voorzien van een geïllustreerde biografie van Paul van Leeuwenkamp en Marion van Delst.

Het omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit op basis van een illustratie van Marion van Delst. De redactie en opmaak van het binnenwerk is van de hand van Remco Meisner.


De boeken van tijd van leven: Corresponderend; Paul van Leeuwenkamp; september 2022; omslagillustratie Marion van Delst; omslagontwerp Ingrid Heit; Rare Boekjes-reeks-62; ISBN 978-90-78499-60-2; 270 blz.; uitg. Stichting Fantastische Vertellingen; pocketboek