De zaak van de massamoordenaar

Uit Fantastische Vertellingen
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
omslag De zaak van de massamoordenaar

De Stichting Fantastische Vertellingen bracht in maart 2019 in het kader van de Snuffel-reeks (deeltje 6) en als onderdeel van haar reeks publicaties de fantastische detective De zaak van de massamoordenaar, geschreven door Julien C. Raasveld (postuum) uit.

Julien C. Raasveld (1944-2013) was zijn levenlang een onverbeterlijke romanticus. En hij wist hoe spannende verhalen te schrijven. Deze detective combineert de twee karakteristieken en zet daarmee een nog niet eerder gepubliceerde, prachtige detective neer. Patrick Wiener moet de moord op de gehate dictator Santos oplossen en zijn eigen relationele problemen evenzeer.

Het pocketboek is voorzien van een geïllustreerde biografie van zowel Julien C. Raasveld als van de omslagillustrator Petra de Vries. Het is een hardcover, luxueus uitgevoerd, want met garen gebonden (niet gelijmd) en bovendien voorzien van een leeslint.

Het omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit op basis van een illustratie van Petra de Vries. De redactie en opmaak van het binnenwerk is van de hand van Remco Meisner.

De zaak van de massamoordenaar; Julien C. Raasveld; maart 2019; Snuffel-reeks-6; ISBN 978-90-78499-46-6; 240 blz.; omslagillustratie van Petra de Vries; uitg. Stichting Fantastische Vertellingen; hardcover, genaaid (niet gelijmd) en voorzien van leeslint