Fantasticon-III

Uit fwiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
officieel Fantasticon-III logo (ill. Fred Hemmes)

De Fantasticon-III is de derde conventie, die de Stichting Fantastische Vertellingen organiseert, in een bescheiden reeks van allerlei plaatsgrijpende evenementen.

Op zaterdag 17 september 2022, vanaf 10:00 uur en grijpt de bijeenkomst tot ±17:00 uur om zich heem, in het Wijkcentrum Linquenda in Nieuw Vennep, dezelfde plaats waar op dat moment organisator Remco Meisner (1959) woont.

Het materiaal waarmee e.e.a. in bevriende periodieken en in het eigen blad is aangekondigd, zoals bijvoorbeeld het nevenstaande officiële logo, is vervaardigd door Fred Hemmes.

Tijdens de Fantasticon-III is voorzien in een art show van Nederlandstalige kunstenaars, presenteren kleine uitgevers hun materiaal, vinden lezingen en paneldiscussies plaats, is Koffieklets georganiseerd en is er uiteraard gelegenheid om onder gelijkgestemden meningen en zienswijzen uit te wisselen. Het jaarboek Ganymedes-22 wordt er gepresenteerd tijdens een Terdoopbestelling en de Bemoste Beeld-prijs wordt uitgereikt.

Tijdens de permanente artshow is materiaal te zien van van onder meer Fred Hemmes, Marcel Ozymantra, Joke Adam en Tais Teng.

Eregasten op deze dag: Joke AdamGert-Jan van den BemdJaap BoekesteinGuido EekhautMike JansenJohan Klein HaneveldGerold H. KortPaul van LeeuwenkampMax MoragieMarcel OzymantraIsabelle PlomteuxNienke PoolFrank RogerTais TengEowen ValkPetra de Vries