Fantastische Vertellingen-27

Uit Fantastische Vertellingen
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
omslag Fantastische Vertellingen 27

De Stichting Fantastische Vertellingen bracht nummer 27 van het tijdschrift Fantastische Vertellingen uit in oktober 1990, als onderdeel van jaargang 11. Het was een periode van ongekende experimenten, hetgeen onder meer blijkt uit het feit dat er geen geld was voor kleurendrukwerk, zelfs niet voor andere delen van het omslagje dan het logo, en dat daarom Bauke Muntz met een tekenpen en een flesje rode conté-inkt langs kwam om elk gedrukt exemplaar op het omslagje te voorzien van enige rode finesse-"penseel"streken.

In dit nummer van het tijdschrift Fantastische Vertellingen, met een dikte van 48 pagina's op A5-formaat, in zwart/wit uitgevoerd, is het volgende proza opgenomen:

Het omslagontwerp is op basis van een omslagillustratie van Hans Ersatz gemaakt door Bauke Muntz en de opmaak van het binnenwerk is vervaardigd door Remco Meisner.


Fantastische Vertellingen-27; jaargang 11; augustus 1990; ISSN 0167-8132; 48 blz.; samenstelling Remco Meisner; uitg. Stichting Fantastische Vertellingen; A5-formaat