Sherlock & Rex - de dokter in het donker

Uit Fantastische Vertellingen
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
omslag Sherlock & Rex - de dokter in het donker

De Stichting Fantastische Vertellingen bracht in januari 2023 in het kader van de Snuffel-reeks (deeltje 10) en als onderdeel van haar reeks publicaties de fantastische detective Sherlock & Rex - de dokter in het donker, geschreven door Charles van Wettum uit.

Een kunstmatige intelligentie ontwikkelt op eigen kracht een moreel standpunt. Hij lijkt daarin beter te slagen dan veel anderen in dit relaas. Temidden van zelfkanters vindt de robot zijn thuis.
Het tweede raadsel, dat Sherlock & Rex oplossen, draait om een vermoorde Madonna.

Het pocketboek is voorzien van een geïllustreerde biografie van zowel Charles van Wettum als van de omslagillustrator Marcel Ozymantra. Het is een hardcover, luxueus uitgevoerd, want met garen gebonden (niet gelijmd) en bovendien voorzien van een leeslint.

Het omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit op basis van een illustratie van Marcel Ozymantra. De redactie en opmaak van het binnenwerk is van de hand van Remco Meisner.

Sherlock & Rex - de dokter in het donker; Charles van Wettum; januari 2023; Snuffel-reeks-10; ISBN 978-90-78499-62-6; 116 blz.; omslagillustratie van Marcel Ozymantra; omslagontwerp van Ingrid Heit; uitg. Stichting Fantastische Vertellingen; hardcover, genaaid (niet gelijmd) en voorzien van leeslint