Behuisde tijd

Uit Fantastische Vertellingen
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De Stichting Fantastische Vertellingen bracht in januari 2019 als onderdeel van haar Rare Boekjes-reeks (deeltje 51) de novelle Behuisde Tijd uit, geschreven door Max Moragie.

cover van Behuisde tijd
Sommige huizen herbergen meer dan één tijdsgewricht, zoals Max Morage in dit boek duidelijk maakt: dezelfde villa, roerige tijden in het verleden, in een alternatief heden of ten tijde van een nog onontgonnen toekomst. Het geheel draait om drie dystopieën en één utopie. Thomas Moore likt zijn vingers erbij af. De lezer evenzeer.

Het pocketboek is voorzien van meerdere illustraties van de hand van Ingrid Heit en een geïllustreerde biografie van Max Moragie, alsmede een nawoord van hun beider hand.

Het omslagontwerp en de omslagillustratie zijn gemaakt door Ingrid Heit. De redactie en opmaak van het binnenwerk is van de hand van Remco Meisner.


Behuisde tijd; Max Moragie; januari 2019; omslagillustratie Ingrid Heit; Rare Boekjes-reeks-51; ISBN 978-90-78499-45-9; 182 blz.; uitg. Stichting Fantastische Vertellingen; pocketboek