Columns

Uit Fantastische Vertellingen
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De Stichting Fantastische Vertellingen bracht in 2014 als onderdeel van haar Rare Boekjes-reeks (nummer 35) de verzameling Columns geschreven door Cor Snijders uit.

cover van Columns

Het boek is geïllustreerd door Gidion van de Swaluw.

Cor Snijders, bekend van boeken zoals onder meer “Een god van 37'C”, is al geruime tijd de bron van een gestage stroom van columns. Zijn beste en nieuwe columns zijn verzameld in deze bundel. Het geheel is voorzien van maatwerk-illustraties door Gidion van de Swaluw, die aan veel van de teksten een pentekening toevoegde. Fantastische elementen en realisme wisselen elkaar af en hetzelfde geldt voor serieuze en komische stukjes. Een feest om te lezen.

Het pocketboek is voorzien van een geïllustreerde biografie en bibliografie van zowel auteur Cor Snijders als illustrator Gidion van de Swaluw.

Het omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit op basis van een illustratie van Gidion van de Swaluw. De redactie en opmaak van het binnenwerk is van de hand van Remco Meisner.

Bonobo Sapiens; 2014; ISBN 978-90-78499-22-0; 147 blz.; Cor Snijders; omslag- en verscheidene binnenillustraties Gidion van de Swaluw; uitg. Stichting Fantastische Vertellingen; pocketboek