Ganymedes-19

Uit Fantastische Vertellingen
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De Stichting Fantastische Vertellingen brengt sinds 2012 het jaarboek Ganymedes uit. Het jaarboek wordt samengesteld door Paul van Leeuwenkamp en Remco Meisner op basis van de regelgeving die te vinden is op https://www.ganymedes.net.

omslag Ganymedes-19

Dit jaarboek, uitgebracht als deeltje 52 in de Rare Boekjes-reeks, voorziet in de algemeen geaccepteerde, evenwichtige staalkaart van het beste dat de Nederlandse fantastische literatuur voortbrengt. Ongeacht ras, herkomst, huidskleur, religie of gender mag eenieder materiaal aanbieden, in een poging zijn of haar naam toe te voegen aan de cohorten van Gepubliceerden.

In de pocket zijn de volgende pennevruchten opgenomen:

In de pocket is van elke Gepubliceerde een biografie en afbeelding opgenomen.

Het omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit op basis van een schilderij van Vincent van der Linden en de redactie en opmaak van het binnenwerk is van de hand van Remco Meisner.


Ganymedes-19; augustus 2019; ISBN 978-90-78499-48-0; Rare Boekjes-reeks-52; 267 blz.; samenstelling Remco Meisner en Paul van Leeuwenkamp; omslagillustratie Vincent van der Linden; omslagontwerp Ingrid Heit; uitg. Stichting Fantastische Vertellingen; pocketboek