Hoe ons de grond ontnomen wordt

Uit Fantastische Vertellingen
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
cover van Hoe ons de grond ontnomen wordt

De Stichting Fantastische Vertellingen bracht in november 2021 als onderdeel van haar Rare Boekjes-reeks (deeltje 60) de novelle Hoe ons de grond ontnomen wordt uit, geschreven door Max Moragie.

Middenin een door zijn bedrijf ziekgemaakte wereld, komt Eric tot de conclusie dat het roer om moet. In meer dan één opzicht zelfs. Zijn verleden strijdt om aandacht met het weerbarstige heden en oude, getrouwe familiebanden komen daardoor onder spanning te staan.

Het pocketboek is voorzien van vijf kleurenillustraties van de hand van Ingrid Heit en een portrettekening van haar, gemaakt door Bauke Muntz, alsmede de biografieën van zowel Max Moragie als Ingrid Heit.

Het omslagontwerp en de omslagillustratie zijn gemaakt door Ingrid Heit. De redactie en opmaak van het binnenwerk is van de hand van Remco Meisner.


Hoe ons de grond ontnomen wordt; Max Moragie; november 2021; omslag- en binnenillustraties Ingrid Heit; Rare Boekjes-reeks-60; ISBN 978-90-78499-58-9; 84 blz.; uitg. Stichting Fantastische Vertellingen; pocketboek