Zeil de terpen over de ijzige broeikaszee

Uit Fantastische Vertellingen
Versie door Remcomeisner (overleg | bijdragen) op 12 apr 2021 om 21:08 (Nieuwe pagina aangemaakt met '250px|right|link=https://shop.pr1ma.nl/zeil-de-terpen.html|omslag <i>Zeil de terpen over de ijzige broeikaszee</i>De Stichting Fantastische Verte...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
omslag Zeil de terpen over de ijzige broeikaszee

De Stichting Fantastische Vertellingen bracht in april 2016 in het kader van de Snuffel-reeks (deeltje 1) en als onderdeel van haar reeks publicaties de fantastische detective Zeil de terpen over de ijzige broeikaszee, geschreven door Jaap Boekestein en Tais Teng uit.

Frei Fryslan 2069 met haar elf verdronken steden en drijvende terpen, haar moordlustige superpotvissen en zeeluipaardraces. Een oord waar men illegale immigranten bij eb in kreeftenkooien achterlaat. Vermomd als Inuit en Friezin moeten Feodor en Mirjam het kostbaarste bezit van een miljardair terug zien te roven. De zwaarste en meest lucratieve opdracht voor Belusconi & Vaendeldrager en het helpt ook niet dat ze die ochtend net gescheiden zijn...

Het pocketboek is voorzien van een geïllustreerde biografie van zowel Jaap Boekestein als Tais Teng. Het is een hardcover, luxueus uitgevoerd, want met garen gebonden (niet gelijmd) en bovendien voorzien van een leeslint.

Het omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit op basis van een illustratie van Tais Teng. De redactie en opmaak van het binnenwerk is van de hand van Remco Meisner.

Zeil de terpen over de ijzige broeikaszee; Jaap Boekestein en Tais Teng; april 2016; Snuffel-reeks-1; ISBN 978-90-78499-33-6; 96 blz.; omslagillustratie van Tais Teng; uitg. Stichting Fantastische Vertellingen; hardcover, genaaid (niet gelijmd) en voorzien van leeslint