Contrapunt van antieke spiegelbeelden

Uit Fantastische Vertellingen
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
omslag Contrapunt van antieke spiegelbeelden

De Stichting Fantastische Vertellingen bracht in oktober 2021 in het kader van de Snuffel-reeks (deeltje 8) en als onderdeel van haar reeks publicaties de fantastische detective Contrapunt van antieke spiegelbeelden, geschreven door Tais Teng en Jaap Boekestein uit.


Sergio ontwaakt in de kweekkuip van een ruimtewrak. Hij spreekt een taal die al twee miljoen jaar vergeten is en herinnert zich alleen nog zijn naam. Hij lijkt een dief of speurder te zijn. Maar er is een derde, duisterder beroep. En langzaam begint die oeroude programmering op te spelen.


Het pocketboek is voorzien van een geïllustreerde biografie van zowel Jaap Boekestein als van Tais Teng. Het is een hardcover, luxueus uitgevoerd, want met garen gebonden (niet gelijmd) en bovendien voorzien van een leeslint.

Het omslagontwerp is gemaakt door Ingrid Heit op basis van een illustratie van Tais Teng. De redactie en opmaak van het binnenwerk is van de hand van Remco Meisner.

Contrapunt van antieke spiegelbeelden; Tais Teng & Jaap Boekestein; oktober 2021; Snuffel-reeks-8; ISBN 978-90-78499-57-2; 80 blz.; omslagillustratie van Tais Teng; uitg. Stichting Fantastische Vertellingen; hardcover, genaaid (niet gelijmd) en voorzien van leeslint